Bewustwording

De afgelopen 17 jaar ben ik geïnteresseerd geraakt in bewustwording over hoe je kan leven op een manier die voor jou en je omgeving aangenaam en gezond is.
Het diepe besef wat voor effect aanhoudende stress op onszelf en onze omgeving heeft, heeft mij bewogen te gaan werken in dit gebied. Hoe heb jij leren overleven en wat heb je daarvan nog echt nodig ? Hoe zo een hardnekkig patroon nog steeds zijn werk doet met alle pijnlijke gevolgen. 


Vanuit deze interesse ben ik Somatic Experiencing - en NARM Practitioner geworden en werk ik met kennis uit de Transactionele Analyse, NLP en Systemisch werk.
Verder ben ik een een fervent beoefenaar van pranayama en Astanga yoga en heb een diepe interesse in Advaita Vedanta.
Ik stel me beschikbaar voor iedereen met interesse om zichzelf te helen, te leven in verbinding en te leven vanuit volledig potentieel. 


Ik woon en werk in Amsterdam.

Door regelmatig opleidingen, workshops en retraites bij verschillende (internationale) docenten te volgen hou ik mijn niveau op peil en komt tot steeds meer verdieping. SE (Somatic Experiencing) leraren waren en zijn: Larry Heller (Phd.), Sonia Gomez (Phd.), Steve Hoskinson (Phd.) en Doris Rothbauer. NARM leraren zijn : Larry Heller (Phd.), Tove Mejdah en Elisabeth Schneider-Kaiser. Mijn leraren bij  Phoenix Opleidingen waren Wiebe Veenbaas, Anca Poll en Alex Lagas. 

Door de jaren heen heb ik geleerd (en nog steeds) om de dingen stap voor stap te doen en daar van te leren en langzaam te integreren tot toenemende volwassenheid, zachtheid, kracht, levendigheid en aanwezigheid. 

​Certificaties, activiteiten, opleidingen en beroepsvereniging:
 

effectieve behandeling bij stress en burn-out

 • Ik ben gecertificeerd NARM Therapeut door Laurence Heller (Neuro Affective Relational Model),
  oprichter en directeur van NARM International.
  Via Bodymind opleidingen. 

 • Ik ben gecertificeerd Somatic Experiencing Therapeut door SEN Stichting voor Lichaamsgerichte Trauma Therapie en EASE European Association for Somatic Experiencing. 
  Via Bodymind opleidingen.

 • Ik ben gediplomeerd yogadocent. 

 • De opleiding medische -en psychosociale basiskennis conform PLATO heb ik met succes afgerond. 2016

 • Ik geef sessies bij retraites in Nederland en Duitsland. 

 • Burnout en therapeutische aanpak 

 • Professionele communicatie bij Phoenix opleidingen:
  Systemisch werk, TA en NLP.
  Verder wordt er gewerkt met andere stromingen zoals Lichaamswerk, Gestalt, Hypnotherapie, Kwantumpsychologie, Psychoanalyse en de Ridhwanschool. 

 • NARM  master training

 • NARM post master immersion training

 • Ambacht van het hart, meesterschap in individuele begeleiding bij Phoenix opleidingen.

 • Ik ben geregistreerd als BATC therapeut conform PLATO bij beroepsvereniging BATC en val onder het klacht en tuchtrecht.